Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Eagle Cable 10011008

9 999 Ft
+ 1 950 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
autohifioutlet.hu
Termékleírás
 DELUXE nagy sebességű HDMI Ethernet |  szögletes0,8 m 
  • Sok lapos képernyőn található a HDMI aljzat az oldalán. Az aljzat tájolása márkánként eltérő. A Deluxe High Speed ​​​​HDMI-kábel Ethernettel két, egymástól eltérően elhelyezett csatlakozóval rendelkezik, így minden változathoz megfelelő megoldást kínál. A dugó szögletes formája lehetővé teszi több dugó egymásra helyezését is. Alkalmas például egy Blu-ray lejátszó vagy egy játékkonzol Smart TV-hez vagy projektorhoz való csatlakoztatására.
Termékkategória:  HDMI kábelminőségi szint:  luxus kapcsolatokat:  HDMI A (90°) -> HDMI A (90°) HDMI specifikáció:  Nagy sebességű HDMI 2.0B Nagy sebességű HDMI:  4,8 m-ig felbontás: 4k Ultra HD |  4k@50/60Hz adatsebesség:  18 Gbps árnyékolás:  3-szoros vezető anyaga:  OFC réz létraépítés:  szilárd vezető elkülönítés:  PVC + szövet kabát szín:  Fekete dugó:  öntött dugó Különleges tulajdonság::  szögletes csatlakozók, amelyeket kifejezetten az oldalra szerelt HDMI-aljzatokhoz terveztek Más funkciók:: HDR |  HDCP 2.2 |  HD audio

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.